Friday, October 9, 2009

NASA traži vodu na Mesecu

"Pa gde ste vi posli gospodo Amerikanci? Da li uopste znate? Jos jedna u nizu nenormalnih vesti. Hoce li vec jednom prestati to bombardovanje svega i svacega? Koga ste vi, by the way, pitali da tako nesto smete da uradite? Da li je svetska zajednica uopste o tome ikada razgovarala? Kakve mogu da budu posledice takve sumanute akcije? Da li na taj nacin moze da se poremeti gravitacija Meseca, a samim tim i zemlje ili ce nam, ne daj Boze, taj Mesec mozda tako osakacen pasti na glavu? Ljudi, ajde neko neka mi kaze da sve ovo samo sanjam. Ne mogu da verujem, kakva glupost!!!! KO IM JE DAO PRAVO DA TAKO NESTO URADE???!!! To sto su prvi "navodno" stigli na Mesec ne znaci da je njihov. Inace, ucinili su sve da zastite vodu na zemlji pa im samo jos fali da je nadju gore. Ljudska glupost nema granica kao ni surovost i nadmenost ovih jenkija. Pa nije to divlji zapad pa ko prvi stigne da zabode zastavicu...a i ta je zemlja pripadala Indijancima cijom je krvlju natopljena i severna i juzna Amerika. A zna se sta se desava kada svoju srecu gradis na nasreci drugih. Propast. Samo sto oni takvim svojim divljackim ponasanjem vuku sve nas zajedno u propast. Jedva cekam da se pojavi neocekivana sila iz svemira i da resi sve. Ovo je prevrsilo svaku meru ljudskog razuma."
Pipi, 9. oktobar 2009, 01:52


9. oktobar 2009, Vašington -- U potrazi za tragovima vode, NASA će danas "bombardovati" površinu Meseca. Oblak prašine koji će pri tom nastati, biće vidljiv sa Zemlje.



http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=10&dd=09&nav_category=78&nav_id=385582

1 comment:

  1. Post Impact Press Conference
    Fri, 09 Oct 2009 02:07:26 PM GMT+0200

    The LCROSS Centaur and Spacecraft impacted the moon at approximately 4:30 a.m. PDT. Scientists are reviewing the initial data and will report what they know at a Post Impact News Conference at 7:00 a.m. PDT / 10:00 a.m. EDT on NASA TV.


    http://www.nasa.gov/mission_pages/LCROSS/main/index.html

    ReplyDelete